Contacteer ons via mail of telefoon.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Debut album Alterne is out now!

Alterne

Hoera! Vandaag vieren we de release van het debuutalbum ‘Alterne’, een symbiose van traditionele muziek en moderne songwriting in het Deens. Dream folk in de puurste vorm.

Tom & Aurélie naar Nordic Folk Alliance in Denemarken

Tom & Aurélie

Check out Tom & Aurélie op Nordic Folk Alliance van 21 tot 24 mei 2024. Ze zullen op donderdag 23 mei hun muziek voorstellen aan een divers deel van de Scandinavische professionals en ook internationale gastprofessionals uit de rootsmuziekindustrie.

Nieuwe single ‘Lad mig ligge her, Pt.2’ van Alterne

Alterne

Nadat eerder al de single ‘Alle terner’ verscheen, lost Alterne nu ook een tweede pareltje van hun coming-soon debuutplaat (release 19 april 2024). Met ‘Lad mig ligge her, Pt. 2’ toont het nieuwe trio waar ze voor staan. Een kruisbestuiving tussen folk, popmuziek en ambient. Een muzikaal portret waarin een innovatieve benadering van folkmuziek samensmelt met traditie.

Alterne goes on tour

Alterne

Dit voorjaar houdt Alterne halt in de fijnste folkclubs van Vlaanderen om hun debuutplaat voor te stellen. De release tour vangt aan in België en zet zich vervolgens verder in Duitsland, Denemarken, Estland en Hongarije.

Welcome to our roster, Alterne

Alterne

Welkom, Alterne! De Belgische Oscar Beerten, de Estse Maimu Jõgeda en Ida Marie Jessen uit Denemarken brengen dream folk met elementen uit traditionele muziek en moderne songwriting in het Deens. Hun debuutalbum verschijnt op 19 april 2024. Duik mee in het sfeervol universum van dit nieuw gevormde trio, met de eerste single ‘Alle terner’.

Welcome to our roster, Marvara

Marvara

Welkom, Marvara! Marvara is de internationale party-band van de Belgische doedelzakspeelster Marieke Van Ransbeeck. Bereid je voor op krachtige melodieën, badass harmonieën, sexy slow tunes en duivelse polska’s. Ontdek hun Scandinavisch getinte high-energetic folk muziek.

Welcome to our roster, Tom & Aurélie

Tom & Aurélie

Ceci n’est pas un duo, of toch? Tom & Aurélie, dat is folk met een flinke scheut absurdisme en humor. Een koppel – zowel in de liefde als op het podium – dat al menig binnenlandse én buitenlandse podia betoverde met hun eigenzinnige maar subtiele muziek. Ontdek het tot ‘Best Live Band’ bekroonde alter-ego van Tom Theuns en Aurélie Dorzée.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BeRoots persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om onze nieuwsbrief naar jou te kunnen sturen, of je te contacteren om gevraagde info te verschaffen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via lies@festivaldranouter.be of op het nummer +32 57 44 69 33.