Contacteer ons via mail of telefoon.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
BeRoots

BeRoots tekent present op Nordic Folk Alliance

BeRoots tekent present op het Nordic Folk Alliance festival in Denemarken om er Alterne, Marvara en Tom & Aurélie te vertegenwoordigen. Gisteren betoverden Tom & Aurélie iedereen met hun indrukwekkende showcase. En het beste nieuws? We hebben zelfs wafels geserveerd om de Belgische sfeer levendig te houden hier in Roskilde! Blijf op de hoogte voor verdere updates! Ons team (het gouden team) is enthousiast om deel uit te maken van dit grootse avontuur.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BeRoots persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om onze nieuwsbrief naar jou te kunnen sturen, of je te contacteren om gevraagde info te verschaffen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via lies@festivaldranouter.be of op het nummer +32 57 44 69 33.