Contacteer ons via mail of telefoon.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Artiesten & producties

Tom & Aurélie

Ceci n'est pas un duo

Alterne

Dream folk

Marvara

Feel-Good Folk Music

Over ons

BeRoots is een boutique bookings-en managementkantoor dat zich specialiseert in folk en in het rijke spectrum aan tradities meet een oog voor zowel nationale als internationale kansen.

Het team achter BeRoots heeft een uitgebreid netwerk in de scene en zet dat nu open voor een select aantal artiesten. Met onze expertise bieden we een scala aan diensten aan, variërend van strategie ontwikkeling tot het boeken van concerten. Ons team is gericht op het ondersteunen van opkomend talent en het bevorderen van langdurige carrières voor gevestigde namen.

Door ons te concentreren op een select aantal artiesten van uiterst authentieke kwaliteit, en door terug te kunnen vallen op een ruim (inter)nationaal netwerk staat BeRoots garant voor een persoonlijke en toegewijde benadering.

BeRoots promoot Vlaamse artiesten in zowel binnen-als buitenland maar brengt tegelijkertijd ook internationale acts naar Vlaanderen. Om deze ambitie te vervullen, hechten we belang aan samenwerkingen en partnerships waarbij telkens de artiest centraal staat.

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BeRoots persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om onze nieuwsbrief naar jou te kunnen sturen, of je te contacteren om gevraagde info te verschaffen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via lies@festivaldranouter.be of op het nummer +32 57 44 69 33.