Contacteer ons via mail of telefoon.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Tom & Aurélie

Tom & Aurélie naar Nordic Folk Alliance in Denemarken

Check out Tom & Aurélie op Nordic Folk Alliance van 21 tot 24 mei 2024. Ze zullen op donderdag 23 mei hun muziek voorstellen aan een divers deel van de Scandinavische professionals en ook internationale gastprofessionals uit de rootsmuziekindustrie.

Nordic Folk Alliance is een conferentie en festival dat folk- en rootsmuziek uit de Noordse regio van Europa tentoonstelt. Het wordt mogelijk gemaakt door een alliantie van de exportkantoren van Noord-Europa uit Finland, Noorwegen, Zweden, IJsland en Denemarken.

De dagen zijn gevuld met diepgaande en inspirerende discussies, terwijl de nachten gevuld zijn met muziek uit de brede Noordse folk- en rootsmuziekscene. Tom & Aurélie spelen op donderdag 23 mei een krachtige set om programmatoren te overtuigen.

Koop jouw tickets & meer informatie via: www.nordicfolkalliance.com

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BeRoots persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om onze nieuwsbrief naar jou te kunnen sturen, of je te contacteren om gevraagde info te verschaffen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via lies@festivaldranouter.be of op het nummer +32 57 44 69 33.