Contacteer ons via mail of telefoon.

Zoek
Sluit dit zoekvak.
Tom & Aurélie

Tom & Aurélie én off-grid Belgische wafels in Denemarken

Terugblik naar een geweldige tijd op de Nordic Folk Alliance in Denemarken . We zijn verheugd om mee te delen dat ons Belgisch duo, Tom & Aurélie, de geweldige kans kreeg om hun talent te showcasen op de Scandinavische markt. De kers op de taart na een tour van 5 weken in Noorwegen.

Als een speciale traktatie hebben we gratis Belgische wafels gebakken en uitgedeeld, met behulp van een wafelijzer dat werd aangedreven door hun eigen elektrische auto (lage impact maakt een grote impact), waardoor een heerlijke smaak van België aan hun optreden werd toegevoegd. Duurzaam op tour, Tom Theuns en Aurélie Dorzée weten hoe!

Een grote shout-out naar de Nordic Folk Alliance voor het mogelijk maken van dit alles. Voor de vele ontmoetingen. Voor de verbindingen tussen muzikanten, agents, managers, organisatoren, labels… die de ziel lieten vonken. Een bewijs dat het hart van de folkmuziekscene klopt met een energie zo levendig, onmogelijk om het ritme niet te voelen.

📸 Morten Fog

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BeRoots persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om onze nieuwsbrief naar jou te kunnen sturen, of je te contacteren om gevraagde info te verschaffen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via lies@festivaldranouter.be of op het nummer +32 57 44 69 33.