Contacteer ons via mail of telefoon.

Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tom & Aurélie

Tom & Aurélie

Een buitenbeentje dat door hun zin voor het absurde, de magische klankkleuren en een theatrale aanpak vol fantasie en subtiele virtuositeit, het publiek achterlaat met een warm en opgeladen gevoel.

Alterne

Alterne

Het nieuw gevormde trio, Alterne nodigt de luisteraar uit in een sfeervol universum waar innovatie en traditie samenkomen. De muziek, die je zou kunnen omschrijven als dream folk, combineert elementen uit traditionele muziek met moderne songwriting in het Deens.

Marvara

Marvara Alexander Popelier

Energieke melodiën, stoere harmoniën, zwoele slows, duivelse polska’s en zelfs een snuifje popmuziek. Klaar voor deze “feel-good experience”?! Zet u alvast schrap voor Marvara!

Privacybeleid

Waarom verzamelen we bij BeRoots persoonsgegevens en hoe gaan we met die gegevens om?

Jouw privacy is belangrijk.
Het beschermen van jouw persoonlijke gegevens en jouw privacy is belangrijk voor ons. De toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR), is onze leidraad. Dit betekent dat wij:

  • jouw persoonsgegevens verwerken volgens het doel waarvoor je ze opgaf.
  • enkel die gegevens verzamelen die minimaal nodig zijn om onze nieuwsbrief naar jou te kunnen sturen, of je te contacteren om gevraagde info te verschaffen.
  • indien nodig, jouw toestemming vragen voor de verwerking van je persoonsgegevens.
  • geen persoonsgegevens doorgeven aan derden tenzij dit nodig is voor de uitvoering van de doeleinden.
  • jouw persoonsgegevens met de nodige zorg bewaren en beschermen zodat deze bij ons veilig zijn.
  • altijd bereid zijn om vragen met betrekking tot jouw persoonsgegevens te beantwoorden. Hiervoor kan je ons contacteren via lies@festivaldranouter.be of op het nummer +32 57 44 69 33.